Hälsodag på Katrinelundsgymnasiet.


I två veckor har vår hälsoinriktade klass förberett en hel dag av bara hälsa. Vi delade upp arbetsuppgifterna och tillslut var det dags för den stora dagen. Hälsodagen hölls i entrén på Katrinelundsgymnasiet. Vi bjöd på hälsosamma Yoghurt/fruktdrycker, lussekatter och knäck eftersom man inte får glömma att unna sig nått gått under juletider. Vi visade också upp ett bildspel på väggen med bilder från våra olika utflykter exempelvis från Varberg där vi badade kallbad och åt en nyttig pastasallad. Vi visade också bilder från klassens egen hälsodag där vi utförde olika pass exempelvis Yoga och avslappning.


Igår lät vi elever från hela skolan lära sig en form av minutmassage och de flesta uppskattade massagen både att lära sig och få massage. Kiki och Richard hade hand om avslappningen och fick nästan bara positiv respons. Vi erbjöd också lärare och elever att få lära sig olika danssteg samt att prova på en lättare form av Yoga.


Vill ni veta mer om just Yoga, avslappning och massage eller kanske få olika tips på goda yoghurtdrinkar? Kommentera i så fall detta inlägg så svarar vi...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0