Ge kroppen ny energi

 

Ge kroppen ny energi och hälsa

Känner du dig också trött, hängig, dålig hud, huvudvärk, lider av ledvärk, svullnader samt matsmältningsproblem?

Detta är oftast tecken på att vi har överbelastat vår kropp av gifter. Denna överbelastning beror på allt onyttigt/ nyttigt som vi stoppar i oss alldeles för mycket av än vad våra kroppar kan göra av med - alldeles för mycket socker, fet mat, kaffe, alkohol, värktabbletter mm. Dessa livsmedel lämnar kvar slagg produkter och gifter, som kroppen inte riktigt vet vem dem skall ta vägen. Och det gör så att våra kropp skapare en obalans. Oblansen i våra kroppar gör så vi känner oss trötta, kroppen värkar lite här och var, dålig hud/hy.

 Även att kroppen har en exklusiv förmåga att renas sig själv så behöver den lite hjälp i mellan åt. Genom en rejäl utrensning.

För att hjälpa kroppen på fötter igen och att vi skall få ny energi samt känna oss pigga och glada tar vi hjälp av metoden Detox.


Detox
hjälper kroppen att bli av med gifterna(avgifta kroppen av slagg produkter) som vi har åstadkommit av mat vi har stoppat i oss.


Detox
- avgiftning - får oss att känna oss piggare och fräschare, eftersom kroppen får ett nytt flöde och kan använda sin energi mer effektivt. Än vad den gjorde för med alla dessa gifter vi har bi behållit under en längre period. Även vår yta får en ny lyster. Huden blir klarare och slätare, håret tjockare och glanigare, och ögonen för tillbaka sin glans.

Detox är morden sort av fasta. En sträng Detoxdoet under ett par dagar har blivigt populärt och lättare att sätta igång med en nyare och sundare vana. Detoxa är att investera i sig själv och sin framtid (bättre hälsa). Citat som lyder ungefär
så här "Om man inte tar tid att vårda sin kropp nu, måste man ta tid att vårda sjukdomar sedan". Precis så är det, tror jag.


Detta är detox

  Detox betyder avgiftning och innebär att man följer ett kostprogram under ett par dagar. För bästa resultat bör man Detoxa i två veckor. Man äter så lite proteiner som möjligt och utesluter "gifter" som kaffe, alkohol och cigaretter.

  Förutom ett stärkt immunförsvar får den som gör en Detox oftast bättre sömn, en välfungerande mage och en kropp i harmoni. De flesta går också ner några kilo.

  Om man är gravid, ammar eller just har opererats ska man inte göra en Detox.


ÄT DET HÄR:

  Grönsaker, frukt, nötter, frön, bär, quinoa, råris, bönor, linser, ärtor, färska kryddor, olivolja, solrosolja, rapsolja, honung, balsamvinäger. Naturell yoghurt och getost går bra att äta måttligt.

  Drick vatten (två liter om dagen), örtte, grönt te, chai-te, yogi-te, färskpressad fruktjuice, grönsaksjuice, mjölkersättningar.

  Vissa måltider kan bytas ut mot näringsdrycker, som Ultra Clear Plus.


UNDVIK DET HÄR:

  Kaffe, svart te, mjölkprodukter, kött, kyckling, ägg, mjöl, fisk, skaldjur, salt, socker (naturligt socker är okej), alkohol, cigaretter, huvudvärkstabletter, processad och raffinerad mat, hydrogenerade vegetabiliska oljor.


Denna metod skall göra så att vi känner oss piggare, gladare samt att vi känner att vår hälsa börjar gå åt rätt håll igen.  Mår kroppen bra, känns även hälsan bra

                                                                                                                                                       Lycka till!


RSS 2.0